Precies een jaar geleden…..

Vandaag precies 1 jaar geleden schreef ik de eerste zinnen van mijn luisterboek: op 25 december 2016, kerstochtend, zit ik aan de ontbijttafel van ons appartement in Tenerife en spreek ik het volgende in op mijn telefoon: eind april 2017 is mijn ingesproken luisterboek klaar van op weg naar de beste versie van jezelf, of een beloningsreis naar jezelf en misschien heet het zelfs wel met Mireille op pad?

En zo is het gegaan! Op 30 juni kon ik trots de geboorte aankondigen van mijn boek. Een maand later stond ik al op de bestsellerslijsten van de audioboeken en was mijn boek opgenomen als lesmateriaal bij Quality Contact en ICM en als aanbevolen boek bij NTINLP. Zo trots, blij en opgelucht dat het goed genoeg bevonden werd, een persoonlijk thema van mij 😉

Nu een jaar later kan ik terugkijken op een zeer turbulent jaar waar heel veel veranderd is voor mij.

Prive zijn er grote wijzigingen geweest, afscheid van het huwelijk, elkaar loslaten in liefde en het inrichten van mijn nieuwe leven. Dit is een heftig en intens proces en ik werd daardoor ook gelijk zo bewust van al mijn zegeningen. De onvoorwaardelijke liefde en steun van familie, de allesbovenalles stellende liefde voor onze kinderen, de warme vriendschappen om mij heen, de onverwachte hulptroepen en mijn altijd steunende collega’s. En dan heb ik nog niet eens over bijzondere ontmoetingen die met mij meereizen. Dus ik ben een gelukkig mens, wetende dat ik al schrijvende aan mijn boek zo enorm getest ben in het zelf toepassen in dat wat ik vertel in mijn luisterboek. Nu komt het erop aan walk your talk..

Want NLP leren is het handigst wanneer het goed met je gaat… zodat je het kan toepassen als je het echt nodig hebt… nou en nodig heb ik het zeker gehad en nog steeds…!

En ik ga ook weer een stapje verder. Want als een ding mij duidelijk is geworden afgelopen jaar is dat ik een talent heb wat ik te manifesteren. Het dient niemand om mij klein te houden zodat een ander zich niet ongemakkelijk hoeft te voelen. Als ik ook maar een hele kleine bijdrage kan hebben in het geluk van anderen.. dan zou ik toch gek zijn hier niets mee te doen? Dus ik heb besloten ervoor te gaan… wat anderen er ook van vinden.. en dat is best spannend..

En dat geldt niet alleen voor mij.. geldt dat niet voor iedereen? We hebben toch allemaal een uniek talent? Waarmee we de wereld een stukje mooier maken? Wat ga jij hiermee doen? Weet je dat al? En als je het weet… durf je ervoor te gaan? Je hart te volgen? Te stretchen? De onzekerheid te trotseren? Of houdt iets je nog tegen?

Ik heb mijn obstakels voor het vervolg onder ogen gezien en in beeld gebracht. Ik ga ze op de KATA manier stap voor stap aanpakken. Want dan weet ik zeker dat ik mijn doelen, uitdagingen ook ga realiseren!

En dus wil alvast met trots aankondigen dat ik het vervolg van het succes van mijn luisterboek ga laten manifesteren in 2018. Ik heb een ambitieus plan, ik wil NLP zodanig online brengen zodat ik werkelijk een impact, een beweging kan realiseren. Alleen al omdat NLP voor mij zoveel heeft bijgedragen aan het omgaan met lastige situaties. Mij zo op het juiste pad richting mijn doel heeft gehouden.

Dus hou mijn berichten in de gaten… ik heb grootste plannen 😉

Voor nu een hele mooie 1e kerstdag gewenst! Tot snel.

Wil jij ook wekelijks mijn blogs ontvangen? Schrijf je dan in via deze link. Ken je iemand anders die dit ook graag zou willen? Voel je vrij om dit door te sturen.