Veel mensen vragen mij of ik ook individuele coaching geef. Ik heb dit jarenlang gedaan met veel plezier en succes.

In trainingen start ik de dag ook altijd met individuele coaching, maar dan in de groep. Dan koppelen we het geleerde aan de eigen praktijk en is er ruimte om de persoonlijke vragen te exploreren.

Tot mijn verbazing werkt dit vele malen beter dan de individuele trajecten. Juist van de coaching van een ander leer je mogelijk nog wel meer! Alleen al omdat je je soms niet eens bewust was hoezeer je de vragen van een ander herkent. Deze herkenning van medecursisten vergroot de bewustwording en daarmee het leerproces met grote stappen.

Daarnaast kun je buitenstaander goed zien welke NLP structuren en oefeningen ik toepas bij een coach vraag. Vanuit deze waarneempositie leer je immers veel meer dan wanneer jezelf emotioneel betrokken bent.

Dus ja ik doe individuele coaching en wel in een kleine groep. Mijn specialiteit is veiligheid creëren in groepen dus ik weet uit jarenlange ervaring hoe effectief dit werkt.

Daarnaast geloof ik in de zelfredzaamheid van iedere coachklant en dat het nodig is om vanuit een afstand naar de gebeurtenis te kijken. Om die reden gebruik ik de theorie van NLP en het Systemisch werken als leidraad. Deze kennis vraag ik je online aan je leven toe te voegen in de vorm van mijn luisterboek en de online training Anders Denken Anders Doen met NLP. Dit samen met de coachdagen geeft alle basis voor groei en verandering naar de betere versie van jezelf. Want je bent immers al goed.

Uiteraard blijft het altijd mogelijk om voor de hele persoonlijke kwesties een privé sessie bj mij te boeken.

Maak een (gratis) afspraak voor een kennismakingsgesprek met jouw coachvraag en dan kijken we wat voor jou de beste vervolgstap is.

Ik adviseer het volgende jaarprogramma bij coachvragen die werkelijk de essentie raken:

Ook is een kennismakingsaanbod in de vorm van 1 Coachdag in combinatie met Online training Anders Denken Anders doen mogelijk. Vraag mij voor de mogelijkheden.