Bedrijfstrainingen & Teamcoaching: Samenwerken & (assertief) Communiceren op het werk

Als sinds 2006 geef ik bedrijfstrainingen incompany bij scholen, bedrijven en organisaties rondom het thema samenwerken en communicatie. Ik werk dan met leiders en hun teams aan gewenste gedragsveranderingen op het werk. Meestal zit de crux in samenwerken en assertief met elkaar communiceren.

Voor wie is dit interessant:

De branches en organisaties waarvoor ik werk zijn zeer divers. De rode draad is de bereidheid om naar jezelf te kijken en te durven veranderen. Om vanuit verantwoordelijkheid stappen te willen zetten richting een gezamenlijk doel. Dit ook werkelijk willen bereiken door het verbeteren van communicatie en samenwerken. Hier bereidheid in tonen om kwetsbaar op te stellen en lastige kwesties bespreekbaar te maken onder leiding van mij als facilitator.

Mijn klanten zijn vaak “helpers’, ondernemers, verantwoordelijke leiders, coachende managers en inspirerende professionals die op zoek zijn naar tools en antwoorden om het team weer op de rit te krijgen richting het afgesproken doel.

Het merendeel van mijn klanten zijn werkzaam in de profitsector, hoewel ik daar de laatste tijd ook een verandering in heb waargenomen. De afgelopen vijf jaar werk ik ook veel in de zorg en in het onderwijs. De branches waar ik het meest ervaring in heb is de financiele dienstverlening, verzekeraars, reisbranche , advocaten en de bouw. Zeer divers dus qua branches, maar de type leiders die graag met mij aan hun team werken zijn heel eenduidig te beschrijven.

Dit zijn namelijk de verantwoordelijke leiders die vragen hebben hoe zij hun team het beste kunnen begeleiden. Zij willen coachend leiderschap vertonen, zodat medewerkers zelf in hun kracht staan en eigen verantwoordelijkheid nemen voor het effect van het gedrag en hun eigen aandeel daarin. Mensen die in mijn termen al graag “voorin de bus zitten” en de regie nemen over hun eigen creatiekracht.

Ik werk altijd met de rode draad Anders Denken Anders Doen en kijk vanuit mijn model van 7 stappen naar situaties om te zien waar de interventie handig is. Doen wat werkt is hierbij mijn motto.

Lees HIER voor meer over mijn unieke model van 7 stappen, mijn visie, werkwijze, tarieven en voorbeeldtraject:

Terug naar de vorige pagina; klik HIER