#8 DURF JIJ JE TE LATEN ZIEN?

Ik heb mijzelf deze vraag het afgelopen jaar regelmatig gesteld in het proces van de lancering van mijn luisterboek. Ik weet nog dat een goede vriend van mij aan de slag ging met het ontwerpen van mijn site en de omslag van mijn boek. Hij vertelde mij dat het hierbij ging om personal branding, dus van en over mij! Ik had nog geen idee wat dat was, maar ik begreep wel dat het handig zou zijn om met mijn foto op de voorkant te staan, aangezien het boek immers om mij gaat 😉

Boek te autobiografisch:

In de weken erna kreeg ik verschillende waarschuwingen dat mijn boek zo autobiografisch is dat ik misschien wel nooit de politiek in zou kunnen. Dus dat het deuren zou sluiten voor mij. Nou was de politiek nooit mijn ambitie, maar toch. Ik realiseerde mij ineens de mogelijke impact van het openbaar maken van mijn persoonlijke en dus ook wel kwetsbare verhaal.

Gelukkig is het 100% meegevallen en waren de reacties vooral positief en de negatieve reacties hebben mij nooit bereikt 😉 Ik heb inmiddels geleerd dat ik niet iedereen tevreden kan stellen en dat niet iedereen mij leuk hoeft te vinden. Ik ben er steeds van uitgegaan dat wanneer je mijn boek leuk vindt, dan vind je het ook leuk om bij mij een training te volgen. Dan wil je ook wel mijn blogs lezen en dan ben je al snel mijn ideale klant. En daar hoef ik dan alleen mijzelf voor te zijn. En dus mijzelf te laten zien….!

Mijzelf te laten zien:

Dat is wel een spannende stap voor mij. Want ik ben iemand die de lat hoog legt, die het graag zo goed mogelijk doet. Dan is het maken van opnames in film en geluid een stressvolle activiteit. Althans dat dacht ik, maar ook dat bleek achteraf nog een oud verhaal van mij te zijn. Afgelopen week heb ik de hele dag opnames gemaakt voor mijn gratis online training die op mijn verjaardag van start gaat, op 21 februari as om 10.00 uur. Ik vond het super leuk om te doen. Ik had er lang aan gewerkt om het verhaal kloppend te krijgen. Uiteindelijk was ik tevreden over het resultaat en ik vond de opnames geweldig om te doen!

Vanuit mijn hart:

Waarom? Nou eigenlijk omdat ik zo intens kon voelen dat ik helemaal alligned was met mijn missie, mijn why, mijn lifepurpose. Als ik het plaats in de neurologische niveaus (basis NLP structuur) dan klopte mijn gedrag helemaal met mijn vaardigheden, mijn waarden & overtuigingen, mijn identiteit en mijn spiritualiteit. Ik deed mijn bijdrage, want ik wil graag een groter publiek bereiken om kennis te laten maken met NLP. Alleen al omdat het mij enorm geholpen heeft en ook alle cursisten die ik afgelopen 10 jaar heb mogen begeleiden.

Op weg naar de betere versie:

Ik heb in mijn luisterboek het unieke model van de weg beschreven wat ik zelf ontwikkeld heb. In de online training leg ik de 7 simpele stappen uit om weer terug op de weg te komen naar de betere versie van jezelf. Ofwel hoe je in 7 gemakkelijke stappen anders kunt gaan denken om anders te gaan doen. Want als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. Dus als je wat anders wilt krijgen, heb je wat anders te gaan doen. Hoe? Door bijvoorbeeld de NLP structuren te integreren in je leven, waardoor je anders gaan denken en anders gaan doen. Door het maken van een gratis training in 1,5 uur hoop ik een groot publiek te bereiken om mijn kennis mee te delen. Immers delen is groeien voor mij. Hoe dichterbij kan ik dan nog komen bij mijn missie?

Alleen om dat groter publiek te bereiken, heb ik wel mijzelf te laten zien en horen! Gelukkig heb ik mijn oude beperkende overtuigingen hierover inmiddels losgelaten. Want ook daar is NLP handig voor gebleken.

Wil je ook mijn blogs ontvangen:

Wil jij ook gemakkelijk mijn inspiratie blogs ontvangen? Schrijf je dan in via deze link. Ken je iemand anders die dit ook graag zou willen? Voel je vrij om dit door te sturen.

@Mireilleverhoef, 13 februari 2018