Al mijn blogs zijn HIER te lezen.

Het ontstaan van mijn blogs:

Ik ben op 1e kerstdag 2017 gestart met mijn eerste blog. Dit was precies een jaar nadat ik de eerste regels had geschreven van mijn persoonlijke luisterboek in NLP.  Sindsdien schrijf bijna wekelijks over mijn ervaringen die ik koppel aan de structuren van NLP en de systemische onderstroom. Zo reflecteer ik op mijn eigen gedrag en hoe ik de gebeurtenissen heb weergegeven aan mijzelf.

Dit proces van waarnemen zorgt bij mij voor anders kijken naar hetzelfde, waardoor ik anders ga denken over hetzelfde, anders ga voelen over hetzelfde en dus anders ga doen. Dit is precies waar ik mijn klanten mee help als zij willen veranderen, patronen willen doorbreken en doelen willen bereiken. Aangezien veranderen altijd geleidelijk gaat, laat ik op deze manier ook zien hoe mijn proces verloopt, stapje voor stapje blijf ik in beweging, daardoor zie ik ook duidelijk resultaten wanneer ik uitzoom en kijk over een langere periode.  Dit ADAD (anders denken anders Doen) plus FLOW geeft mij de GROEI die ik zoek. En samen met mij vele anderen!

Ik ben mij bewust van het feit dat mijn gedrag altijd een gevolg heeft. Dus als ik niet de impact of verbinding heb zoals ik gehoopt had, heb ik gewoon iets anders te doen. Mijn leven is turbulent en daardoor kan ik volop leren door experimenteren, mits ik bereid ben om te reflecteren.

Delen is groeien is mijn motto dus ik deel graag mijn eigen verhalen. Ik hoop dat dit jou mede inspireert tot verdere groei en ontwikkeling. Wil jij ook verdere stappen maken in jou persoonlijke groei, kijk dan ook naar mijn (online) trainings- & coachings programma’s die allemaal gebaseerd zijn op Anders Denken Anders Doen met NLP en Systemisch werken in combinatie met mijn FLOW methode die weer zorgt voor de broodnodige discipline om te kunnen veranderen.

“ADAD + FLOW = GROW”

Wil jij ook mijn gratis inspiratieblogs gemakkelijk in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan snel hier via deze link.

Ik schrijf bijna elke week een persoonlijk blog waarin ik mijn belevenissen koppel aan mijn kennis van NLP die mij weer geleerde lessen hebben opgeleverd. Hopelijk ook ter inspiratie van jou. Wil jij ook elke week mijn blog ontvangen? Of ken je iemand die je dit gunt? Inschrijven kan via deze link: