Coachdagen: WWW.Coaching

WWW staat voor Wat werkt wel. Dus gaan doen wat werkt; daar gaat het over in de coachdagen. Alleen dat is nog niet altijd even gemakkelijk. Want als je wist hoe je dat moest doen, had je het allang gedaan!

Lastig in je uppie:

Daarnaast is niet fijn om het allemaal alleen te doen! Want onderweg ontmoet je allerlei obstakels die jou ervan weerhouden keuzes en besluiten te nemen. Dan kun je wel een steuntje in de rug gebruiken om stap voor stap alle obstakels uit de weg te ruimen. Want hoe ga je effectief om met deze obstakels? Direct komen dan 1001 vragen naar boven die jou ervan weerhouden besluiten te nemen. Die jou tegenhouden om in actie te komen en dus je doel te bereiken. Ik noem dit uitstellen of saboteren. Heel mensenlijk en herkenbaar! Alleen dan verandert er dus feitelijk niet veel. Wil jij dit NU anders? Ben jij er nu ook klaar mee en klaar voor!

Anders kijken naar hetzelfde:

Dan is het fijn om te weten dat dit kan. Jij kunt jouw eigen vragen hierover gewoon beantwoord krijgen. De WWW-coaching staat immers voor Wat Werkt Wel? Het is mogelijk om te stoppen met datgene wat niet voor jou werkt! Al die onhandige patronen die jou weghouden van wat je wel wilt. In deze coachingsdagen ga jij samen met mij anders kijken naar hetzelfde. Zodat jij ook nieuwe kansen en mogelijkheden gaat zien. Om anders te kunnen waarnemen maken we gebruik van alle aanwezige NLP kennis. Daarnaast zal de familie onderstroom altijd een rode draad zijn in deze coachingsdagen. Ook geloof ik dat je het leren vermenigvuldigt door het kijken en luisteren naar de coaching van de medecursisten. Omdat de groepen maximaal 8 personen zijn is persoonlijke aandacht van mij ruimschoots aanwezig.

WIL JE MEEDOEN; KLIK DAN HIER

Voor helpers:

Voor wie is dit met name geschikt? Voor iedereen die bereid is om anders te denken en daarbij maakt jouw vooropleiding niet uit. Ik denk aan coaches, trainers, docenten, coachende leiders en ondernemende professionals die oprecht geloven in persoonlijke groei en ontwikkeling. Mensen die anderen verder willen brengen en daarmee begrijpen dat ze zelf het voortouw hebben te nemen.

Verantwoordelijke leiders:

Ambitieuze, verantwoordelijke en hardwerkende mensen die graag met hun hart willen gaan werken. Voor diegenen die zich kwetsbaar durven opstellen, omdat ze zien dat ze daarmee krachtig zijn. Met name voor mensen die anderen graag willen leren en helpen veranderen, omdat ze zelf ook al zoveel veranderd zijn.

Zetje in de rug:

Deze dagen kun je gebruiken als je een belangrijke (gedrags)verandering voor ogen hebt, maar de discipline mist om te komen tot de gewenste richting. Gewoon om steeds dat zetje in de rug te krijgen, gestimuleerd te worden en het niet helemaal alleen te hoeven doen. Want verandering kost immers tijd en moeite.

Wat gaan we doen:

Samen kijken we naar een eigen casus en we koppelen deze coachvraag gelijk kan aan de geleerde theorie van NLP en Systemisch werken. Ik zal de theorie van NLP toepassen en koppelen aan de praktijksituaties die op dat moment ingebracht worden. Het is dus maatwerk met jouw eigen inbreng als rode draad. In de ochtend komen jouw individuele coachvragen aan bod en in de middag zal ruimte zijn voor opstellingen of gerichte NLP oefeningen. Op deze manier komt al het geleerde samen.

NLP structuren & opstellingen:

Wanneer het zich aandient zal ik je anders laten kijken naar hetzelfde door het doen van een familie- of structuur opstelling. Zo borgen we het geleerde in de praktijk en kom je steeds een stap verder. Ook als je zelf geen casus inbrengt, zijn dit leerzame momenten, want meestal komt een onderwerp langs waarvan je vooraf niet wist dat je dit nu juist nodig had. Dit is hoe gedragsverandering in de praktijk werkt, leren van elkaar, met kleine stappen naar grote en blijvende veranderingen.

Mijn expertise breng ik in:

Ik breng mijn expertise en training ervaring mee in jarenlang NLP opleidingen (Leadership Practitioners) geven. Daarnaast ben ik NLP Coach en Systemisch Opsteller. Ook heb ik jarenlang bij de Taoisten getraind in de werking van ons brein en meditatie en ben ik getraind in oplossingsgericht coachen. Uiteraard ben ik zelf ook altijd in beweging dus deel ik al mijn inzichten om de transitie te maken van 3e naar de 5e Dimensie. Hierbij gaat het om werkelijk leven zonder oordeel en veroordeel, 100% verantwoordelijkheid nemen voor eigen gedrag om alleen nog maar te doen wat wél werkt.

Coachen en tegelijkertijd jezelf verbeteren:

Ik leer je zelf coachen volgens deze methodieken en tegelijkertijd zelf steviger in de kennis staan. Zodat je dit zelf actief gaat toepassen in elke situatie. Want je leert tenslotte het meest van het zelf doen en ervaren voordat je het kunt overbrengen op een ander. Zodat je een levend voorbeeld wordt waarmee je de ander pas echt helpt. Dit betekent dus EERST goed voor jezelf zorgen! Want dan ben je een inspirerend om te volgen.

Waar en wanneer:

Elke maand neem je deel aan de coachdag. Dit is een hele dag van 10.00 tot 16.00 uur inclusief uitgebreide lunch. Deze bijeenkomsten vinden plaats in mijn huiselijke omgeving in Mijdrecht. Inmiddels is dit deels ONLINE voortgezet voor diegene die te ver weg wonen om het live bij te wonen. Je kunt per keer kiezen of je online met de ZOOM meedoet of fysiek aanwezig bent in de kleine groep.

Op dit moment zijn er twee lopende groepen; op woensdag en op zaterdag. Kijk HIER voor de data. Je kies voor een vaste dag om de groepen in tact te houden.

Prijs:

De jaarprijs is Euro 2.195,00 voor 11 coachdagen inclusief overheerlijke lunch. De BTW is vrijgesteld Profiteer dus nu van deze speciale aanbieding en schrijf je vast in.

Wanneer je nu besluit mee te doen vraag ik je een aanbetaling te doen van Euro 450. Voor het restbedrag krijg je een factuur. Je committeert je voor een jaar om optimale resultaten te garanderen.

WIL JE MEEDOEN; KLIK DAN HIER

Hoeveel tijd kost het:

Je committeert je voor 11 hele coachdagen per jaar, dus maandelijks 1 dag van 6 uur. In de tussentijd breng je het geleerde in de praktijk en neem je jouw casus weer mee om in te brengen bij de volgende bijeenkomst.

Mocht jij nog geen NLP opleiding gedaan hebben dan vraag ik je mij online training tussendoor te doen. De tijdsbesteding hiervan is gemiddeld 1 a 2 uur per week.

Mocht je onverhoopt een dag missen dan kun je jouw coachvraag alsnog in de tussenliggende maand inbrengen via de telefoon, mail of WhatsApp inbrengen. Ik zal je dan met behulp van een telefonische sessie verder weer op weg helpen. Gezien de vaste samenstelling van de groep en het totaal aantal coachdagen van 11 per jaar worden gemiste dagen niet ingehaald.

Na 1 jaar krijg je uiteraard de gelegenheid om te verlengen en opnieuw in te schrijven voor een jaar. In principe stopt jouw inschrijving na 11 maanden en neem ik na de 10e coachdag van jouw reeks contact met je op om te vragen wat jouw plannen zijn.

Minimale vereisten op deel te kunnen nemen:

Voor deelname aan deze praktijkdagen is een NLP training nodig of minimaal deelname aan mijn online Anders Denken Anders Doen met NLP training. In combinatie met de coachdagen geldt 50 Euro korting voor deze Online NLP training. Vraag hiervoor de kortingscode. Deze prijs is inclusief mijn luisterboek Op weg naar de betere versie van jezelf met NLP.

Bij twijfel voeren we vooraf een intakegesprek.

Wat levert het jou op:

Dit is dé stap waarmee jij werkelijk jouw creatiekracht gaat benutten om dát leven voor jezelf te creëren dat jou vrijheid en geluk geeft. Je gaat hiermee die obstakels overwinnen die jou tot nu toe hebben tegengehouden. En daarmee ben je het voorbeeld voor anderen!

Extra coaching nodig:

Mocht je tussendoor ervaren dat je meer individuele coaching nodig hebt dan kan dat altijd in een 1:1 sessie. Hiervoor wordt een meerprijs berekend met uiteraard korting voor deelnemers aan deze coachdagen. De ervaring leert dat de maandelijkse sessies ruim voldoende zijn om alle praktijkvragen aan bod te laten komen, dus dit is vooral voor urgente coaching bedoeld.

Data: zie HIER

INSCHRIJVEN: KLIK HIER

Twijfel je nog:

Lees dan de enthousiaste reacties van anderen. Ook breng ik je graag in contact met deelnemers als je van hen zelf wilt horen hoeveel baat zij hebben met deze dagen.

REACTIES VAN ANDEREN; LEES HIER