Elke week een stukje inspiratie ontvangen?

Vroeger als klein meisje las ik wekelijks de column van Anne Wil uit de Libelle. Ik was destijds enorm onder de indruk van haar wekelijkse ervaringen en kon mijzelf hierin verplaatsen. Het bood mij troost en plezier door de herkenning. Ik heb dit altijd ergens op de achtergrond in mijn hoofd onthouden.

Op eerste kerstdag van dit jaar ben ik spontaan begonnen met mijn eigen wekelijkse blogs om mijn eigen ervaringen te beschrijven. Ik heb een turbulente tijd achter de rug door mijn scheiding en ik wilde dit al schrijvend bij mijzelf een plekje geven. Vanuit mijn passie voor leren en ontwikkelen, heb ik besloten dit te koppelen aan de structuren die ik gebruik in mijn programma’s Anders Denken Anders Doen.

Ik vertel elke week wat ik heb meegemaakt in mijn werk en privé en vanuit een reflectiestand deel ik dit met anderen. Omdat ik geloof in delen = groeien én omdat ik hoop dat het anderen ook trots en plezier geeft. Net zoals ik dit jarenlang heb gekregen met het lezen van een wekelijkse column.

Wil jij ook mijn gratis wekelijkse stukje inspiratie ontvangen? Schrijf je dan hier vrijblijvend in: