PERSOONLIJK COACHINGS- & TRAININGSPROGRAMMA: Gedragsverandering in 6 maanden

Anders Denken Anders Doen met NLP:

Wil jij stappen maken om de gewenste gedragsverandering te realiseren? Dan begeleid ik je graag in dit traject met dit programma wat een combinatie is van 1:1 coaching, online training en coachingsdagen.

Direct beginnen met coaching en online training:

Dus ik begeleid je graag in dit traject! Zodra je je inschrijft, kun je GELIJK beginnen met de coaching. We maken dan een afspraak voor een intake zodat we jouw doel helder krijgen en pakken hier samen op door. Vervolgens krijg je ook gelijk toegang tot al het begeleidende materiaal in de vorm van online leerversnellers (www.trainingslab.nl). Dit blijft voor jou open, ook als de 6 maanden voorbij zijn.

Unieke combinatie van 1:1 coaching & trainingsdagen:

Het unieke aan dit programma is de combinatie van coaching en trainingsdagen. Dus je krijgt persoonlijke begeleiding op het geleerde tijdens de vier plenaire coachdagen. Op deze wijze combineren we het beste van allebei en zorgen we voor een directe toepassing van het geleerde in jouw dagelijkse prakijk. Direct rendement van je investering in tijd en geld!

WIL JE MEEDOEN: KLIK HIER

Aanbetaling:

Wanneer je besluit mee te doen met de training, druk je op onderstaande knop bestel en download. Daarmee betaal je nu een 1e termijn aanbetaling van Euro 450,-. Je ontvangt daarna voor het restbedrag een apart betaalverzoek.

Totale kosten:

De totale programma bedraagt nu Euro 2.415,00 BTW vrijgesteld. Dit is inclusief de 1:1 coaching gedurende 6 maanden, de 4 coachdagen plus de complete online training Anders Denken Anders Doen met NLP.

Hoeveel tijd kost het:

Je committeert je voor 4 hele coachdagen per jaar, dus maandelijks 1 dag van 6 uur. In de tussentijd breng je het geleerde in de praktijk en neem je jouw casus weer mee om in te brengen bij de volgende bijeenkomst. Je start met de eerste coachdag vanaf het moment dat je inschrijft. Je volgt de eerste vier dagen die gepland zijn. Daarna kun je ervoor kiezen om in te schrijven in de volgende reeks van jaarlijkse coachdagen.

Mocht jij nog geen NLP opleiding gedaan hebben dan vraag ik je mij online training tussendoor te doen. De tijdsbesteding hiervan is gemiddeld 1 a 2 uur per week.

Na 1 jaar krijg je uiteraard de gelegenheid om te verlengen en opnieuw in te schrijven voor een jaar. In principe stopt jouw inschrijving na 6 maanden en neem ik na de 4e coachdag van jouw reeks contact met je op om te vragen wat jouw verdere plannen zijn.

WIL JE MEEDOEN: KLIK HIER

Half jaar persoonlijke begeleiding:

Wat jouw doel ook is, je krijgt hiermee een persoonlijk begeleidingstraject op jouw eigen wens ingericht. Het hele programma duurt gemiddeld zo’n zes maanden. Dat is namelijk de tijd die je wel kunt uittrekken voor een blijvende gedragsverandering.

Mocht je na die tijd door willen pakken dan kun je blijven deelnemen aan de coachdagen. Dit zijn jaarprogramma’s waarin je elke maand het geleerde actueel houdt en waarin jouw eigen coachvragen aan bod komen op regelmatige basis. Zo houdt je het geleerde actueel en integreer je het in alle contexten van je leven.

Nu inschrijven is jouw trainingstijd verlengen:

Schrijf je nu in, dan doe je gelijk al mee! Vanaf moment van inschrijving gaat de coaching al van start en kun je al direct deelnemen aan de online training.

Eenmalige investering: Euro 2.415,00. BTW vrijgesteld.

Bij een grotere belangstelling werk ik met een wachtlijst tot een nieuwe groep van start kan gaan. Momenteel lopen er groepen op woensdag en zaterdag.

Data: zie HIER

INSCHRIJVEN: KLIK HIER

Twijfel je nog:

Lees dan de enthousiaste reacties van anderen. Ook breng ik je graag in contact met deelnemers als je van hen zelf wilt horen hoeveel baat zij hebben met dit programma.

REACTIES VAN ANDEREN; LEES HIER