Herhaling van gratis webinar hoe voorkom ik ruzie en ergernissen.

In dit live webinar vertel ik je hoe je de relatie fijn houdt tussen jou en een ander.

Want iedereen kent wel de dagelijkse ergernissen die er zijn tussen jou en anderen. Dit kan thuis zijn of met de collega’s van het werk. Wanneer er steeds terugkerende issues zijn met hetzelfde thema dan is het handig om hier iets anders in te doen. Alleen hoe doe je dat, als je dat toch wist dan zou het leven soms een stuk makkelijker zijn.

Want dat kan wel!

Wil jij weten hoe je dit kunt veranderen? Wat je zelf kunt doen om ergernissen of conflicten in de toekomst te voorkomen? Zodat de relatie wat makkelijker gaat, het soepeler loopt? Zeker als dit belangrijk voor je is!

Wil jij hier ook antwoorden op hebben? Doe dan zeker mee met dit gratis webinar. Het kost je iets meer dan een uurtje en het kan je zoveel meer gezelligheid thuis en op het werk opleveren. Wow!

Je krijgt namelijk 3 belangrijke tips om ruzie en gedoe te voorkomen.

Veel mensen vragen mij hoe ze anderen kunnen overtuigen en veranderen? En de vraag is of dit sowieso kan? Na het luisteren van dit webinar weet je het antwoord hierop en weet je in ieder geval wat je hier zelf aan kunt doen.

Een heel praktisch webinar met inzichten die je gelijk kunt toepassen, waardoor de sfeer en stemming overal om je heen fijner wordt. Tenslotte wil niemand graag ruzie of conflicten, toch?

Je kunt je nu inschrijven voor de herhaling van dit live webinar. Klik hieronder.

Inschrijven kan HIER