Integratiedagen NLP toepassen

Vier dagen per jaar jezelf trakteren op integratiedagen om NLP weer toe te gaan passen in jouw eigen leven. Hiervoor geef ik maandelijkse coachdagen waar jij er vier keer aan kunt deelnemen. Of vaker als je besluit door te pakken.

Voor helpers:

Voor wie is dit met name geschikt? Voor iedereen die bereid is om anders te denken en daarbij maakt jouw vooropleiding niet uit. Ik denk aan coaches, trainers, docenten, coachende leiders en ondernemende professionals die oprecht geloven in persoonlijke groei en ontwikkeling. Mensen die anderen verder willen brengen en daarmee begrijpen dat ze zelf het voortouw hebben te nemen.

Verantwoordelijke leiders:

Ambitieuze, verantwoordelijke en hardwerkende mensen die graag met hun hart willen gaan werken. Voor diegenen die zich kwetsbaar durven opstellen, omdat ze zien dat ze daarmee krachtig zijn. Met name voor mensen die anderen graag willen leren en helpen veranderen, omdat ze zelf ook al zoveel veranderd zijn.

Omdat het nog niet af is:

Met name ook voor mensen die willen leren en leven vanuit “het is nu goed genoeg” principe. Perfectionisme kost immers zoveel energie, ook al heeft het je ver gebracht! En voor mensen die al geïnvesteerd hebben in NLP opleiding en dit nu willen laten renderen. Of doorpakken omdat het nog niet af is. Juist als je het zonde vindt om het hierbij te laten en je nu een vervolgstap wilt maken die past bij waar je nu staat!

Praktijkdagen NLP toepassen:

Er zijn nu vier groepen coachdagen gepland voor 2019/2020, iedere groep heeft een vaste dag. Je committeert je voor (de eerste) 4 dagen van een groep waar je dan ook in blijft deelnemen.

Hierdoor is de vrijblijvendheid eraf, waardoor je het ook gaat doen! Tegelijkertijd krijg je wel de vrijheid om in te plannen hoe het zo goed mogelijk past in jouw agenda.

Wanneer je besluit mee te doen vraag ik je een aanbetaling te doen van Euro 350. Voor het restbedrag krijg je een factuur. Uiteraard is gespreide betaling mogelijk. Totaalbedrag is Euro 1.089,00 voor 4 dagen inclusief lunch. BTW is vrijgesteld.

MEEDOEN: KLIK HIER

Zetje in de rug:

Deze dagen kun je ook gebruiken als je een ambitieuze gedragsverandering voor ogen hebt, maar de discipline mist om te komen tot de gewenste richting. Gewoon om steeds dat zetje in de rug te krijgen, gestimuleerd te worden en het niet helemaal alleen te hoeven doen. Want verandering kost immers tijd en moeite.

Wat gaan we doen:

Samen kijken we naar een eigen casus en we koppelen deze coachvraag gelijk kan aan de geleerde theorie van NLP en Systemisch werken. Ik zal de theorie van NLP herhalen en koppelen aan de praktijksituaties die op dat moment ingebracht worden. Het is dus maatwerk met NLP toepassen als rode draad.

WIL JE MEEDOEN: KLIK HIER

NLP structuren & opstellingen:

Wanneer het zich aandient zal ik je anders laten kijken naar hetzelfde door het doen van een familie- of structuur opstelling. Zo borgen we het geleerde in de praktijk en kom je steeds een stap verder. Ook als je zelf geen casus inbrengt, zijn dit leerzame momenten, want meestal komt een onderwerp langs waarvan je vooraf niet wist dat je dit nu juist nodig had. Dit is hoe gedragsverandering in de praktijk werkt, leren van elkaar, met kleine stappen naar grote en blijvende veranderingen.

Mijn expertise breng ik in:

Ik breng mijn expertise en training ervaring mee in jarenlang NLP opleidingen (Leadership Practitioners) geven. Daarnaast ben ik NLP Coach en Systemisch Opsteller. Ook heb ik jarenlang bij de Taoisten getraind in de werking van ons brein en meditatie en ben ik getraind in oplossingsgericht coachen.

NLP toepassen! Want anders is het zonde:

Ik heb mij met name gespecialiseerd in het toepassen van de NLP in de dagelijks praktijk, anders heb je er niet zoveel aan. Dus ik geef je op de dagen zelf voldoende oefenmateriaal om er direct mee aan de slag te gaan. Het zal gericht zijn op NLP toepassen in de coaching en begeleiding van anderen, met name in het werk. Uiteraard zullen privé thema’s ook altijd leerzaam zijn om te koppelen aan de geleerde theorie, want de focus ligt op continue verbeteren.

Coachen en tegelijkertijd jezelf verbeteren:

Ik leer je zo coachen volgens deze methodieken en tegelijkertijd zelf steviger in de kennis staan. Dit zelf actief kunnen toepassen en integreren op elke situatie. Want je leert tenslotte het meest van het zelf doen en ervaren voordat je het kunt overbrengen op een ander.

Uniek in Nederland:

Daarnaast ben ik in Nederland uniek in het laagdrempelig aanbieden van al mijn NLP kennis via mijn (luister)boek, de live NLP webinars en mijn online programma Anders Denken Anders Doen met NLP. Ik weet zeker dat mijn collega’s gaan volgen, maar vooralsnog ben ik de koploper op dit online gebied. Daarnaast ben ik inmiddels zeer ervaren als internationaal gecertificeerd NLP trainer door het jarenlang geven van de officiële NLP practitioners.

Waar en wanneer:

De integratiedagen vinden plaats centraal in Nederland, in Mijdrecht bij mij thuis en duren van 10.00 tot 16.00 uur. Bij minder deelnemers gaat de groep geïntegreerd van start met de jaargroep van de coachdagen. De maximale groepsgrootte is 8 deelnemers. Bij een grotere belangstelling werk ik met een wachtlijst tot een nieuwe groep van start kan gaan.

Op dit moment zijn er vier lopende groepen; op woensdag, vrijdag en op zaterdag. Kijk HIER voor de data. Je kies voor 1 bepaalde groep om de samenstelling in tact te houden.

Prijs:

BTW vrijgesteld; Euro 1.089,00 voor 4 dagen. Uitbereiding van de dagen is en daarvoor geldt een deelnemersfee van Euro 199,00 per coachdag.

Hoeveel tijd kost het:

Je committeert je voor vier hele coachdagen per jaar van circa 6 uur. In de tussentijd breng je het geleerde in de praktijk en neem je jouw casus weer mee om in te brengen bij de volgende bijeenkomst.

Ik ga ervan uit dat jij al een NLP opleiding gedaan hebt die je wilt opfrissen. Mocht jij nog geen NLP opleiding gedaan hebben dan vraag ik je mij online training tussendoor te doen. De tijdsbesteding hiervan is gemiddeld 1 a 2 uur per week.

Mocht je onverhoopt een dag missen, dan kun je een nieuwe dag inplannen binnen het jaar vanaf de eerste maand dat je gestart bent. Graag hoor ik een maand van te voren of je meedoet met de volgende datum.

Na 1 jaar krijg je uiteraard de gelegenheid om te verlengen en opnieuw in te schrijven voor een jaar. In principe stopt jouw inschrijving na 11 maanden en neem ik na de 4e coachdag van jouw reeks contact met je op om te vragen wat jouw verdere plannen zijn.

MEEDOEN: KLIK HIER

Voor deelname aan deze praktijkdagen is een NLP training nodig of minimaal deelname aan mijn online Anders Denken Anders Doen met NLP training. In combinatie met de praktijkdagen geldt 50 Euro korting voor deze Online NLP training. Vraag hiervoor de kortingscode. Deze prijs is inclusief mijn luisterboek Op weg naar de betere versie van jezelf met NLP.

Twijfel je nog:

Lees dan de enthousiaste reacties van anderen. Ook breng ik je graag in contact met deelnemers als je van hen zelf wilt horen hoeveel baat zij hebben met deze dagen.

REACTIES VAN ANDEREN; LEES HIER