Ja! Ik doe mee!

Gratis 21 daagse CHALLENGE 

Anders Denken Anders Doen met NLP start

op 15 februari as!

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

NIEUW!!!

GRATIS CHALLENGE

MINI ONLINE TRAINING 

7 STAPPEN IN 21 DAGEN!

STOP! 

Met je oude patronen en leer vandaag al hoe je anders kunt gaan denken, zodat je ook anders kunt gaan doen! En daarmee een gewenst effect krijgt! 


Meer impact,  meer invloed en verbinding!

In 7 stappen leer ik je hoe je simpel gelukkig kunt zijn en moeiteloos succesvol! 

Persoonlijk verhaal 

van Mireille Verhoef 

Al meer dan 1500

mensen zijn je 

voorgegaan!

 De mate van jouw 

plezier bepaalt 

de mate van jouw 

zakelijke succes.

* hoe je meer impact kunt maken met jouw communicatie

* hoe je anders kunt omgaan met wat er op je pad komt

* hoe je milder kunt  kijken naar anderen en vooral naar jezelf

* hoe jouw kunt voorkomen dat je van het "pad" af schiet in onhandig gedrag

* hoe jouw geschiedenis jouw gedrag nog steeds be├»nvloedt en hoe je hier verandering in aan kunt brengen

* hoe je in verbinding kunt blijven, met jezelf en met de ander

* hoe je weer terug op het pad komt naar je autonome ik-sterkte, waar het niet uitmaakt wat anderen van je vinden, waar je sterk en authentiek kunt zijn en blijven!Hoe je in 7 stappen op weg naar de betere versie van jezelf gaat! Want je bent al goed, het kan alleen maar beter!

Mireille Verhoef

Wat ga je leren?

"Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen"

" Ik heb jouw online  challenge ADAD gekeken en geluisterd. Ik vond het een helder verhaal met een goede opbouw en ook heel aansprekend hoe je bepaalde zaken relateert aan eigen ervaringen.."

P. Verzijl

" Dank voor de training, erg nuttig met veel goede tips. Gezien mijn traject van de laatste jaren ook veel open deuren, maar het wordt nu een kwestie van doen.."

R. Kaandorp

" Wat een kanjer ben je!

Zeer leerzaam nu al!!

Ik heb zoveel herkenning hierin, 

 

In snelschrift heb ik alle topics genoteerd, de mooie voorbeelden die binnenkwamen, het blijven hangen in wat me geleerd is en ook wat van me verwacht werd altijd. 


Ik ben aangenaam verrast mede door jouw manier van praten." 

C. van der Sanden

Gratis online challenge Anders Denken Anders Doen met NLP 

start op 15 februari

Ja! Ik doe mee!

Veelgestelde vragen:

1)  Wat als ik niet kan op deze datum?  Geen probleem, schrijf je gewoon in want daarom duurt de challenge 21 dagen. Het zijn zeven stappen die je om de drie dagen krijgt per stap. Zodat je lekker de tijd hebt om hieraan te besteden.

3)  Moet ik er vrij voor nemen? Nee jij bepaalt gewoon wanneer jij dit doet, in jouw eigen tempo wanneer jij er tijd voor maakt. Het is natuurlijk handig wanneer je er per les de tijd neemt om met focus en aandacht te kunnen luisteren. Dus ja het is prima mogelijk om later nog even rustig de online training te bekijken. Ook kun je de filmpjes rustig in de auto of trein luisteren en de opdrachten dan later maken.

2) Hoe lang duurt het? Het is een online training van zeven stappen waar je per stap ongeveer 10 tot 30 minuten mee bezig kunt zijn. Zie het als een gratis mini training naar geluk en succes.

4) Wat krijg ik in deze challenge  van 21 dagen? Heel veel! Ik geef heel veel gratis weg omdat ik je eerst mijn eigen persoonlijke verhaal vertel en daarin wordt gelijk duidelijk hoe NLP mij geholpen heeft om meer invloed en impact te kunnen krijgen in mijn communicatie. Vervolgens leg ik stap voor stap de 7 stappen uit en daarna doe ik je een aanbod als je er meer over zou willen weten.

5) Is de challenge ook nuttig zonder het vervolg? JA, dat kan ik volmondig beamen en dat is ook precies mijn intentie. Om laagdrempelig en dus gratis mijn kennis te delen omdat ik geloof dat "delen = groeien".