Lezingen

Thema’s die ik behandel variëren tot hoe voorkom ik perfectionisme. Hoe motiveer ik mijzelf om te leren door experimenteren als manier om uit de faalangst te blijven. Hoe voorkom ik dat ik mijzelf voorbij loop, omdat ik het zo goed wil doen. Hoe kan ik assertiever communiceren? Zolang je wilt blijven pleasen is het lastig om nee te zeggen en/of lastige onderwerpen aan te snijden. Dus hoe kun je jouw wensen en verlangens werkelijk gaan leven en manifesteren, daar vertel ik graag over.

Daarnaast hou ik ervan om mijn kennis over veranderingen in ons brein en gedachtenpatronen  te delen. Dit begrijpen is een eerste stap om te durven veranderen en dan is het belangrijk dat de luisteraar weet hoe ons brein werkt als het gaat om leren, presteren en veranderen.

Ik vertel in mijn lezingen mijn eigen persoonlijke verhaal hoe ik destijds in een flinke burn out ben gekomen, hoe ik eruit ben gekomen en wat mij geholpen heeft om mijzelf goed genoeg te vinden. Vanuit een ondernemersgezin ben ik grootgebracht met hard werken, niet zeuren en vooral presteren. In combinatie met lief zijn voor anderen.

Ik heb gemerkt dat ik niet de enige ben die deze boodschappen van vroeger al heeft meegekregen. Dus ik neem onze familie onderstroom altijd mee in mijn verhalen. Daardoor kom ik binnen en blijf ik hangen.

In mijn verhaal maak je kennis met het vergif in relaties, vertel ik je het tegengif en deel ik mijn strategie over hoe ik zelf milder, prettiger en effectiever ben geworden. Ik ben als NLP specialist mijzelf gaan verdiepen in de succes ingrediënten van effectief en assertief communiceren en vooral om dit stap voor stap te kunnen toepassen en integreren in mijn leven. Alles wat we doen, doen we volautomatisch en ik geloof dat wanneer je weet wat je doet, dat dit de eerste sleutel is naar veranderen.

Als je doet wat je altijd hebt gedaan  krijg je immers wat je altijd hebt gekregen. dus je hebt iets anders te doen. Hoe? Dat vertel ik je dus graag!

Ik geloof in gedragsverandering en dat vraagt niet alleen bewustwording maar vooral ook in actie komen. Daar vertel ik je graag meer over. Want je hebt kleine stappen te zetten om tot grote resultaten te komen, voor mij is dit de FLOW methode die ik je graag ontrafeld voorleg.

Mijn lezingen kunnen ook interactief zijn, afhankelijk van de wens van de opdrachtgever.

Voor meer informatie neem contact op via teamtrainingslab@gmail.com

Ook kun je mij boeken voor lezingen via bureau ZijSpreekt. Hierbij de link naar mijn profiel.

Mijn tarief is afhankelijk van de opdracht, vanaf Euro 900 ex BTW voor een lezing van 1 a 1,5 uur.

TERUG NAAR VORIGE PAGINA: KLIK HIER