Meer werkgeluk!

Alles is in beweging en mogelijk sta jij nu stil? Wil je een stap zetten, maar weet je nog niet hoe of welke? Dan is dit nu je kans!

Mensen functioneren het best, leren het snelst, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat in lijn ligt met hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties. Dus dan is het goed te weten wat jouw drijfveren, talenten en competenties zijn. Met loopbaancoaching krijg je dit allemaal in beeld.

“Doen waar je van houdt en houden van wat je doet!”

22 drijfveren met bijbehorende talenten

Jij kunt met dit loopbaan advies gebruik maken van een erkende coach om jou in een drietal stappen verder op weg te helpen.

In dit korte en doeltreffende advies maak je kennis met jezelf en jouw intrinsieke drijfveren. Dus vragen als wie ben, wat kan ik en wat wil ik zijn de start. Vervolgens maken we samen een doorkijkje naar jouw gewenste toekomst.

We kijken hoe jij jouw toekomst optimaal kan vormgeven met jouw talenten en passie. Hierdoor wordt het makkelijker om jouw volgende stappen te kunnen bepalen. In de tussentijd zet jij je stappen.

Mocht je onderweg tegen (mentale) obstakels aanlopen, dan gaan wij deze stap voor stap bekijken en wegnemen. Als onderdeel van dit traject hoort het luisterboek Op weg naar de betere versie van jezelf en een online leeromgeving die jou stap voor stap verder helpt.

Het Ontwikkeladvies is anoniem en vertrouwelijk.

Coaching vindt online plaats, dus lekker gemakkelijk vanuit huis op een moment dat jou goed uitkomt. We werken met een team van coaches die zich hierin bekwaamd heeft. Kijk hier voor het TEAM van coaches waar je uit kunt kiezen.

Voor wie:

Deze coaching is bedoeld voor iedereen, voor zelfstandigen, werknemers en werkzoekenden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of juist wilt stilstaan bij jouw huidige werkplek, zolang je maar een stap in jouw ontwikkeling wilt maken.

Neem contact op voor meer informatie.