Kun je leren manifesteren om jouw CREATIEKRACHT optimaal te benutten! Zeker kan dan! Kom dan naar de Leren Manifesteren Dag op 31 januari in Vinkeveen van 10.00 tot 16.00 uur.

Locatie; Koffiehuis de Goedemorgen in Vinkeveen. Kijk hier voor meer informatie over deze fijne huiselijke plek waar we gaan leren Manifesteren.

Vanaf 1 januari krijgen alle deelnemers een gratis online challenge om zich optimaal te kunnen voorbereiden op deze mooie Leren Manifesteren Dag. In deze challenge maak je een start met het formuleren van jouw wensen en verlangens en het in beeld brengen van de obstakels die jou nu nog in de weg zitten!

Intentie zetten – Besluiten – Visualiseren – Manifesteren is het ritme. Ik leer het je graag!

Kijk HIER voor het aanbod om samen met een vriend of vriendin te komen doen;

Kijk HIER als je deze dag heerlijk aan jezelf cadeau geeft en alleen komt.

Wil je lezen wat vorige deelnemers hierover geschreven hebben op FB? Aangezien dit op een besloten FB groep is geplaatst, hou ik het anoniem, maar daarmee niet minder waardevol om te lezen dat het ECHT werkt!

Reactie 1:

Vandaag bij de financieel adviseur weer een rijtje wensen zich laten manifesteren… #goedgesprekgevoerd #financiëleonafhankelijkheid #onvoorwaardelijkvoormezelfkiezen #gevoelvanvrijheidervaren #onafhankelijkheid #dankbaarheid Hoe zat dat ook alweer Mireille, met stemming is besmettelijk en overdraagbaar… principe gaat niet alleen extern op, maar misschien nog wel meer intern #domino #blij

Reactie 2:

Over wensen gesproken…. Ik heb afgelopen jaar bij Mireille een 100 wensen moodboard gemaakt. Daarbinnen heb ik opgeschreven. Afscheid nemen van mijn (bijna) oude werkgever. En er stond op, een centrum voor bewustzijn opzetten. Dat centrum in bewustzijn is er niet helemaal én ik heb wel een ruimte in een gezondheidscentrum. Ik bedoel…. het universum geeft niet precies zoals je bedacht hebt misschien maar wél zoals het de bedoeling is. Blind vertrouwen, ook zeker kippenvel. W.O.W. Zo dankbaar.

Reactie 3:

De verhuisdozen zijn op 1 na uitgepakt en toen dacht ik terug aan de 100wensen challenge die ik begin dit jaar gevolgd heb. Mn aantekeningen erbij gepakt en ja hoor; mn blijkbaar ‘stiekeme’ wens is dubbel en dwars uitgekomen! ✅’Nieuwe’ baan (ok officieel doe ik dezelfde functie en toch telt ie voor mij als behaald ivm volledig nieuwe omgeving) ✅ Gelijk salaris (+ extra secundaire voorwaarden) ✅ Ik ben binnen een half uur met de fiets op mn werk ?? Oke we ‘moesten’ ervoor naar Marseille (ja die plaats in Frankrijk ja) en doordat we er een baan voor mijn partner bij hebben onderhandeld missen we die nu 3 maanden maar bij grote wensen horen ook consequenties en die hebben we te aanvaarden? Overigens is inmiddels volgens mij zo’n 80% van mn kleinere en grotere wensen uitgekomen en het jaar is nog niet voorbij? #durftedromen #100wensen #mazzelkont

Reactie 4:

Vandaag mijn gedichtenbundel gelanceerd ‘Voor iemand in het bijzonder’. Hierin combineer ik mijn persoonlijke gedichten met zelfgemaakte foto’s, al mijn gedichten kan je vinden op www.vooriemandinhetbijzonder.nl Je kan mijn gedichtenbundel ook kopen. Dit kan zowel via mijn website als via de webshop op mijn facebook pagina. Leuk als je laat weten wat je van een gedicht vond #vooriemandinhetbijzonder #100wensen Veel plezier met lezen!

Reactie 5:

Yes #100wensen! Waar ik van droomde en wenste komt uit! Nu nog een groep van 10 mensen samen krijgen!

Reactie 6:

Mireille, een tijdje geleden heb ik de challenge gedaan in #100 wensen manifesteren. Ik ben er nog steeds zó blij mee dat ik heb meegedaan! Deze vorm is precies wat ik nodig had. Sinds een jaar of 4 maak ik elk jaar een soort bucketlist wat ik dát jaar voor leuks wil gaan beleven. Een overlap met jouw challenge van het creëren van 100 wensen. Jouw stap voor stap uitleg maakt mijn lijst echter zoveel completer! Nog meer gericht op mijn wensen, verlangens en kernwaarden. In de challenge kwam ik tot ongeveer 60 wensen. Soms was ik op zoek naar meer voorbeelden van anderen. Maar de challenge werkt ook echt door! Een soort mindset heb je me meegegeven waarmee ik eerder herken wat mijn behoefte is. En daar rollen steeds weer nieuwe wensen uit. Ik zit inmiddels over de 100 wensen. Die echt uit mezelf komen! Ook onverwachtse gebeurtenissen zorgen ervoor om stil te staan bij de wensen die ik heb. Juist niet groots en meeslepend, maar klein en verbindend. Ook die situaties brengen mooie wensen aan het licht. En dat lijstje wensen klopt zo enorm bij wie ik ben en wil zijn! Als ik ze weer eens helemaal doorneem, dan krijg ik er een warm gevoel bij. Heerlijk om bepaalde wensen met een highlight stift te markeren als ik vind dat ik die wens tot uiting heb gebracht. Sommige wensen zijn meer een richtlijn hoe ik als mens wil zijn en andere wensen zijn heel concreet in te plannen en haalbaar uit te voeren. Ik hoef niet alle wensen aan het eind van het jaar weggestreept te hebben, voor nu geeft het me een hele fijne rode draad door mijn leven. Dus heel veel dank hiervoor!