Anders Denken Anders Doen voor meer geluk en vrijheid in jouw leven!

Wat houd je tegen:

We zijn immers zo geprogrammeerd in onze onhandige gedragingen. Volautomatisch blijven we doen wat we niet willen. Gewoon omdat we het zo geleerd hebben en dit altijd zijn blijven doen. Dat is wat ons tegenhoudt om te veranderen. Dat komt omdat het veilig en vertrouwd is. Dat geeft ons een gevoel van controle, maar feitelijk is dit een schijncontrole. Het weerhoudt het ons van de gewenste vrijheid en geluk. Dan laten we ons leiden door angst en dat is altijd een slechte raadgever geweest. Zo blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Dan verandert er niets! Maar dat heeft ook een prijs….

Wat kost het jou om het niet te veranderen:

Sta daar eens bij stil; wat kost het jou wanneer je dit gedrag niet gaat veranderen? Welke problemen levert het nu al op en wat is jouw verwachting hierover voor de toekomst wanneer je dit niet aanpakt? Wat voor effect gaat dit hebben op jouw leven? Thuis of op het werk? Allemaal contexten die belangrijk kunnen zijn, toch?

Wil je dit veranderen:

Wil jij leren hoe je dit NU kunt veranderen? Hoe je dit kunt stopzetten en kunt vervangen door gedrag wat wel effectief is. Dat betekent dat je een besluit hebt te nemen. Dat vraagt moet en lef. Besluit jij nu dit te doorbreken dan ben je hier aan het goede adres. Het goede nieuws is, wanneer je dit besluit wordt het leven eenvoudiger.

Het is makkelijker dan je denkt:

Het is namelijk veel makkelijker dan je denkt! Zodra je besluit om dit aan te pakken, ga je werkelijk een verandering aanbrengen. Dan heb je met dit online programma alle sleutels in handen. Ik heb hierin alles gestopt wat je nodig hebt. Het programma is zo opgebouwd dat het logisch en simpel is. Als vanzelf volg je de stappen en merk je dat het veel eenvoudiger is dan al die tijd dacht. Na afloop denk je vast waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Zoals je dit vast herkent van andere stappen die je al eerder gezet hebt.

Wat leer je in dit programma:

Ik leer je in dit online programma om jouw creatiekracht optimaal te benutten. We kunnen namelijk meer dan we denken! Veel meer! Zodra jij geleerd hebt  jouw obstakels te overwinnen, ga je meer gebruik van jouw hulpbronnen. Dan ga je als vanzelf ervaren hoe jij jouw creatiekracht kunt inzetten om jouw wensen en verlangens te realiseren. Dan ga je jouw doelen gewoon simpelweg bereiken.

Jouw creatiekracht benutten:

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar feitelijk doe je het nu al. Dit is belangrijk om te beseffen. Want jij creëert ook zelf datgene wat je nu hebt in jouw leven. Ook de minder fijne dingen, daar heb je zelf aan bijgedragen. Niet bewust, maar dat is wel hoe het is gegaan. Er is niemand anders die jouw leven vormgeeft, dat doe je feitelijk allemaal zelf. Alleen hoe dan?

Want het is nu niet zoals je het hebben wilt. Dus dan is het wel handig om te weten hoe je dat gedaan hebt. Want dan weet je ook hoe je dit dus kunt veranderen. Hoe je dit kunt ombuigen naar creeren van wat je WEL wilt. Dit leer je in het programma. Precies dit geheim van jouw eigen creatiekracht. Het geef jou antwoord op de vraag; hoe dan?

Je gaat leren hoe je keuzes gaat maken, besluiten kunt nemen om meer vanuit jouw intuïtie te gaan handelen dan vanuit het hoofd. Dan stop je met piekeren, met aannames doen en met verwachtingen te projecteren op anderen. Je gaat leren hoe je anders kunt omgaan met wat er op je pad komt, hoe jij jouw filters kunt schoonmaken zodat je niet meer zo geleid wordt door oude percepties. Dan ga je ook zelf de regie in handen nemen over jouw eigen leven! Want daar gaat het om. Dit zijn de ingrediënten van geluk en succes.

Discipline om in actie te komen:

Om vervolgens ook in beweging te komen, want zonder actie krijg je nog steeds geen verandering. Ik leer je hoe je dit kunt doen vanuit discipline. Zodat je niet meer afhaakt of uitstelt, maar werkelijk vanuit een staat van FLOW jouw ideale leven gaat ervaren.

In dit programma leer je in 7 simpele stappen hoe je moeiteloos succesvol en simpelweg gelukkig kunt worden. Ik leer je vooral datgene toe te passen wat effectief is, dus vanuit het WWW-principe. Ofwel Wat Werkt Wel.

NLP en Familieopstellingen:

Het is gebaseerd op de handige structuren uit de NLP en het systemische werken. In dit high end programma leer je de basis van NLP kennen en vooral hoe je dit kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Een compleet programma om in 7 stappen op weg te gaan naar de betere versie van jezelf. Zodat je anderen kunt helpen om dit ook te doen. Want je bent immers al goed en dat ga je vooral ervaren in dit programma. Zodat je dat ook weer verder kunt overbrengen op jouw omgeving.

Jouw eigen doel:

In dit online programma werk jij stap voor stap naar jouw eigen doel. Het hele programma is zodanig opgesteld dat jij steeds uitgedaagd wordt de theorie toe te passen in jouw eigen situatie, gericht op het halen van jouw uitdaging. Onderweg kom je obstakels tegen en door de praktisch opbouw van het trainingsprogramma zul je merken dat je steeds in beweging blijft. Ik daag je uit in dit programma om steeds hele kleine stapjes te zetten waardoor je in beweging komt en merkt dat het steeds makkelijker gaat.

Weet je al dat je mee wilt doen? KLIK HIER

Anders kijken naar hetzelfde:

In dit programma leer ik je hoe je anders gaat denken waardoor je anders gaat doen. De sleutel hiervan ligt in anders kijken naar hetzelfde. Want wanneer jij anders gaat waarnemen dan ga je andere dingen zien. Dan ga je meer kansen en mogelijkheden zien in plaats van obstakels en problemen. Ik leer je in dit programma hoe jij jouw focus kunt verleggen op wat je WEL wilt. Zodat je gaat doen wat WERKT.

Je zult merken dat je al het materiaal online via filmpjes, audiobestanden  en oefeningen zelf, individueel, op je eigen tijd en plaats gaat toepassen, leren en te integreren. Het programma is zeer gestructureerd en praktisch en vooral gericht op het halen van jouw eigen wensen en verlangens.

Je hoeft het niet alleen te doen:

Daarnaast doe je mee in de online community, zodat je inspiratie en antwoorden kunt halen bij gelijkgestemden en natuurijk bij mij.

Dus leren in je eigen tijd, de optimale vorm van vrijheid. En als je daarbij discipline belangrijk vindt, kun je hulp krijgen wanneer je besluit mee te doen met de maandelijkse Coachdagen. Deze wordt georganiseerd om het geleerde te borgen in de praktijk en zijn tevens een sociale “discipline-pil”.

Dit samen met deze online training Anders Denken Anders Doen met NLP is een ideale combinatie om werkelijk grote stappen te gaan zetten.

Het meedoen met dit online programma geeft lucht, rust en structuur. Het is hulp op afstand en afhankelijk van jouw aanpak kun je steeds ook een beroep doen op mij en de anderen die meedoen aan dit programma.

Dit programma bestellen: KLIK HIER

Wat krijg je:

Je krijgt dus:
* de training ADAD in online vorm
* luisterboek in mp3 bestanden
* epub voor op de reader of tablet
* theorie in mp3 bestanden
* alle gratis downloads die horen bij het boek
* werkopdrachten
* ontspannende meditaties

Extra’s:
* individuele opdrachten die we in de coachdagen plenair bespreken en nog veel meer!

Wil je individueel gecoacht worden dan adviseer ik je om tevens deel te gaan namen aan de coachdagen. Hierin krijg je maandelijks de gelegenheid al jouw vragen te toetsen aan de theorie en daarmee stap voor stap jouw coachvraag te beantwoorden.

Deze online training Anders Denken Anders Doen is een basisvoorwaarde om deel te kunnen nemen aan de integratiedagen en/of coachdagen. Tenzij je al een NLP opleiding hebt gevolgd. Bij twijfel voeren we samen een intake gesprek.

Eenmalige investering:

Dit online programma kost Euro 450,00. BTW is vrijgesteld. Je krijgt een kortingscode ter waarde van Euro 50,00 wanneer je dit tegelijkertijd aanschaf met de plenaire integratiedagen of coachdagen.

Meedoen: KLIK HIER