Gedragsverandering in 6 maanden!

Programma Anders Denken Anders Doen met NLP

Hoe krijg je nu werkelijk jouw doelen gerealiseerd?

Hoe krijg je nu werkelijk een gedragsverandering gerealiseerd? Of het nu gaat om jouw eigen business nu werkelijk van de grond krijgen, meer zelfvertrouwen krijgen, jouw echte doel helder krijgen, gemakkelijker in contact blijven, minder conflicten en gedoe? Soms heb je niet alleen wat meer inzichten nodig, maar ook iemand die jou helpt om dit grote doel in kleine brokjes te breken.

Want grootse plannen hebben is super. Alleen wanneer is iets een goed idee? Pas als het werkelijk gerealiseerd is. En daar heb je niet alleen nieuwe kennis en inzichten voor nodig, daar heb je ook voor in actie te komen. En daar gaat het vaak mis. Meestal stranden daar onze plannen en voornemens. Dan zijn onze acties te groot en hebben we 1001 redenen om het alsnog te saboteren.

Ik herken dit heel goed van alle cursisten die ik langs heb zien komen in zowel mijn coachingspraktijk als in de trainingen. Dat frustreerde mij want ik hou ook van resultaten en veranderingen. Daarvoor komen mensen! Dus ik heb een uniek programma ontwikkeld waarin ik dit allemaal combineer. Zodat ik je kan begeleiden in het zetten van de kleine stappen door middel van FLOW coaching. Daarnaast maak je kennis met de basis van NLP door middel van mijn luisterboek en het online programma wat ik speciaal op maat hiervoor heb gemaakt. Dit doe je in ongeveer een half jaar en blijft daarna altijd tot jouw beschikking.

En we zien elkaar in de drie live trainingsdagen in Haarzuilens in een groep van maximaal 15 deelnemers. In die dagen kunnen we werkelijk proceswerk doen om de verandering te realiseren. Ik maak daarbij gebruik van de systemische familieopstellingen, waardoor verandering werkelijk op een diepere laag gerealiseerd wordt en blijvend is.

Dit programma heet Anders Denken Anders Doen met NLP.

“Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen.”

Wil je werkelijk een gedragsverandering? Dan heb je dus iets anders te doen! Alleen als je dat in je uppie al had kunnen doen, had je dat allang gedaan. Dus ik begeleid je graag bij dit verandertraject. Je kunt NU al beginnen met de coaching en de online leerversnellers.De eerstvolgende live trainingsdag in een kleine groep start op 13 september 2019. Dit unieke programma waarin persoonlijke coaching gecombineerd wordt met mede cursisten bestaat uit 3 live trainingsdagen verspreid over 3 maanden, met tussendoor coaching en online leerversnellers. Hiervoor zijn ook speciaal voor deze groep avondsessies online ingepland die horen bij het programma en waar je vrijblijvend voor kunt kiezen om aan deel te nemen.

Trainingsdagen: woensdag 11 september, woensdag 30 oktober en woensdag 11 december  2019 in Haarzuilens

Online supervisie / coachings avonden: maandag 23 september, maandag 14 oktober, maandag 18 november en maandag 2 december 2019

Dit programma wordt gegeven door Mireille zelf. 

Voor meer informatie kijk HIER.