Wat anderen zeggen over de coachdagen

Wat zeggen anderen met korte reacties via social media: 

Reactie 1: 

De vloedgolf aan indrukken info en prachtige openheid van gister dwarrelt nog heerlijk rond in mijn gedachten. En heeft mij in een positieve beweging gebracht. Heerlijk!

Reactie 2:

Dank voor de heerlijke ontvangst gisteren voelde als thuiskomen. Ik ben bij dat ik mij de investering heb gegund ondanks een lastige cashflow door op een te laag pitje pruttelende zaken, voelt het goed. Dankbaar gestart en vol goede moed en energie?

Reactie 3:

Dank voor deze fijne dag!! Was erg helpend? op de weg naar huis lekker chill en met veel energie meezingen op de radio haha dat was ff anders dan na 3 dagen NLP! Fijn weekend?

Reactie 4: 

Wat ben ik je dankbaar voor de eerste inzichten van gisteren en het vertrouwen dat je hebt uitgesproken dat ik het verbinden met anderen kan leren toepassen. Zo mooi gisteren al met mijn dochter uitgeprobeerd en na 5 minuten al zo’n ander contact. Geweldig. Ik kijk uit naar de volgende sessie…

Reactie 5:

Leidinggevende ook ingelicht over eerste ervaringen. Ze is heel blij met de eerste inzichten. En ik nog veel meer ?

Reactie 6:

Ik wist al tijden dat ik weer een stap verder wilde gaan met NLP en dit voor mijzelf wilde gebruiken, nu heb ik deze eindelijk weer gezet en dat voelt zo goed. Het is zo goed voor mij en mijn business om weer hiermee aan de slag te gaan. Dit kwam precies op het juiste moment langs!

Reactie 7:

Ik heb al vaker coaching gehad, maar nu merk ik helemaal de toegevoegde waarde van coaching in een kleine groep, dit geeft zoveel meer herkenning en inzichten. Ik heb alleen vandaag alweer zoveel bijgeleerd.

WIL JE MEEDOEN; KLIK DAN HIER